Wenst u meer informatie?

Contacteer ons of bel 0494 64 67 70

Vlekkeloze plaatsing van vloerbekleding

Het Kleurenparadijs - Vloerbekleding

Zoekt u een solvabel bedrijf om vloerbekleding in Menen en omstreken te laten leggen? Maak dan een afspraak met Het Kleurenparadijs, een klinkende naam in de Westhoek.

Parket en tegelvloeren

Vloeren leggen is een vak dat u best kan toevertrouwen aan specialisten. Wij hebben de ervaring en kennis in huis om al uw vloerwerken deskundig uit te voeren, met een nauwkeurige afwerking tot op de millimeter precies. U kan met Het Kleurenparadijs in zee gaan voor alle mogelijke vloerbekleding zoals het plaatsen van parket en laminaat of om uw vloertegels en terrastegels nauwkeurig te leggen. We tonen u informatieve brochures en brengen stalen mee, zodat u kan kiezen uit diverse materialen, stijlen en kleuren. Wij geven u ook graag deskundig advies.

Positieve feedback

Bij Het Kleurenparadijs in Menen geniet de klant van verschillende voordelen. Hij heeft één aanspreekpunt, geen kopzorgen en is zeker van de juiste uitvoering van alle details. Een goede naam moet u telkens opnieuw verdienen. En dat lukt aardig. Heel wat nieuwe klanten komen bij ons terecht door positieve feedback van bestaande klanten.

Misschien wil u nog een stap verder gaan en ook schilderwerken, luchtgommen en airbrush aan ons toevertrouwen. Of wat dacht u van behangwerken en plamuurwerken? Bekijk alvast de foto’s van recente realisaties in de streek van Menen en bij uitbreiding in heel West-Vlaanderen.

Hebt u nog verdere vragen? Contacteer ons beslist. Wij maken graag tijd voor uw plannen!