Wenst u meer informatie?

Contacteer ons of bel 0494 64 67 70

Grote en kleine schilderwerken

Het Kleurenparadijs - Schilderwerken

Overweegt u schilderwerken in Menen en omstreken te laten uitvoeren? Kies dan beslist voor Het Kleurenparadijs, een gekend schildersbedrijf met mooie realisaties in West-Vlaanderen. Ze doen zowel grote als kleine schilderwerken en dit bij nieuwbouw en renovatie.

Binnenwerken

Is uw interieur toe aan een frisse look? Doe dan beroep op de ervaring van het Kleurenparadijs. Wij zorgen ervoor dat uw muren, plafonds, ramen, houtwerk en trappen perfect geschilderd worden. U kan voor diverse stijlen, kleuren en verftechnieken kiezen, zoals Maroktechniek, Wandtechniek en Airbrush. Indien nodig, kunnen we ook spuitverf gebruiken. Alles wordt keurig afgeplakt en verzorgd achtergelaten.

Buitenwerken

U kan Het Kleurenparadijs ook inschakelen om uw schilderwerken buiten feilloos uit te voeren. Wij schilderen gevels, vensters en deuren, carports en tuinhuisjes en doen kaleiwerken. U kan rekenen op kwaliteitsmerken zoals Boss van de leverancier Colora. We geven u een kleurpalet en staaltjes mee zodat u rustig de tijd heeft om te kiezen. Hebt u wel eens last van vochtige muren? Ook dat kan dit schildersbedrijf uit Menen aanpakken met vochtbestrijding, bijvoorbeeld injecties in de muren doen. We volgen de trends nauwgezet.

Brede expertise

Het Kleurenparadijs stelt zeer hoge eisen aan haar schilderwerken en andere activiteiten zoals luchtgommen, airbrush, behangwerken, plamuurwerken en het leggen van vloerbekleding. We zorgen er steeds voor dat de verwachtingen van de klant worden ingelost. Kwaliteit, duurzaamheid en een hoogwaardige afwerking zijn troeven waarmee het Kleurenparadijs zich opvallend weet te onderscheiden. Bovendien zijn we vanuit onze brede expertise uitstekend gewapend om al onze klanten deskundig te adviseren over stijlen en kleuren. Of u nu iets landelijk, rustiek, modern of hedendaags kiest, we helpen u graag. Zo u dat wenst, kunnen we een afspraak maken met een vakman van Boss bij u thuis.

Hebt u nog vragen? Neem dan beslist contact op. Wij staan alle dagen voor u paraat!