Wenst u meer informatie?

Contacteer ons of bel 0494 64 67 70

Perfect in plamuurwerken

Het Kleurenparadijs - Plamuurwerken

Zijn uw muren niet mooi glad te krijgen? En hebt u plannen om plamuurwerken in Menen te laten uitvoeren? Doe dan zeker een beroep op de ervaring van Het Kleurenparadijs, een expert in bezettingswerken.

Mooie effen muren

Wil u de muren van uw woning een likje verf geven? Dan kan u, voor de schilderwerken worden uitgevoerd, best zorgen dat die eerst mooi glad zijn. Het Kleurenparadijs komt graag bij u langs om uw muren te bezetten om zo oneffenheden weg te werken en barsten & scheuren te behandelen. Ook na het plaatsen van Gyproc zijn soms plamuurwerken nodig om een mooie effen muur te verkrijgen. We gebruiken diverse technieken zoals handplamuur, rolplamuur en spuitplamuur met de machine. Die laatste techniek komt vooral voor bij grotere werken. Het team van Het Kleurenparadijs is steeds mee met de trends en volgt geregeld bijscholingen om van de nieuwigheden op de hoogte te blijven. Bekijk beslist onze realisaties bij klanten in heel West-Vlaanderen.

Nieuwbouw en renovatie

Het Kleurenparadijs in Menen doet bezettingswerken in nieuwbouwwoningen of in bestaande woningen. Ook houten deuren en ramen kunnen door ons geplamuurd worden. Stel u hebt net een nieuwe deur gekocht en er zit al een kras in. Die kunnen wij er probleemloos voor u uithalen. Zo u dat wenst, doen we na afloop ook de schilderwerken. U kan Het Kleurenparadijs uit Menen ook inschakelen wanneer u vochtproblemen hebt. We komen dan langs om een speciaal product in uw muur te injecteren.

U kan bij Het Kleurenparadijs ook terecht voor luchtgommen, airbrush, behangwerken en vloerbekleding. Nog vragen? Contacteer ons snel. Wij helpen u graag verder!