Wenst u meer informatie?

Contacteer ons of bel 0494 64 67 70

Neem nu hier contact op met Het Kleurenparadijs

Het Kleurenparadijs in Menen is uw betrouwbare partner voor alle schilderwerken, behangwerken en plamuurwerken. Daarnaast kan u ons ook contacteren voor luchtgommen, airbrush en het plaatsen van vloerbekleding.

Innovatieve technieken

Het Kleurenparadijs heeft het vertrouwen van zowel particulieren en als van professionele opdrachtgevers zoals rusthuizen en serviceflats en dit in heel West-Vlaanderen. Allemaal weten ze de flexibele service, de vlekkeloze afwerking en de stipte planning van dit schildersbedrijf uit Menen sterk te waarderen. Bovendien houdt Het Kleurenparadijs de vinger aan de pols door alle trends op de voet te volgen en regelmatig deel te nemen aan bijscholingen. U kan voor grote en kleine werken, zowel in nieuwbouw als renovatie, probleemloos bij ons terecht. Neem zeker een kijkje op onze pagina realisaties.

Vraag een vrijblijvende offerte

Hebt u nog vragen? Of wil u een afspraak maken voor een bezoek ter plaatse? Neem dan nu hier contact op. Wij komen graag bij u langs om uw wensen nauwgezet in kaart te brengen. Uw verwachtingen over wonen en leefcomfort zijn daarbij het vertrekpunt. Daarna bezorgen wij u een vrijblijvende offerte op maat. Keurt u deze goed? Dan gaan we zo snel mogelijk aan de slag!