Wenst u meer informatie?

Contacteer ons of bel 0494 64 67 70

Bekend in behangwerken

Het Kleurenparadijs - Behangwerken

Wil u de muren in een nieuw kleedje steken? Naast schilderwerken kan u ook uw behangwerken in Menen aan Het Kleurenparadijs toevertrouwen.

Alle soorten behang

Wij halen uw oud behang van de muur, doen plamuurwerken indien nodig en zorgen voor een gloednieuw behang naar keuze. Wij kunnen allerlei behangwerken perfect uitvoeren. Of u nu kiest voor effen behang, bedrukt behang of vliesbehang, wij doen het allemaal met de grootse zorg en vakkennis. We trachten daarbij steeds het evenwicht te vinden tussen schoonheid, functionaliteit en budget.

Kiezen bij Colora

Het Kleurenparadijs uit Menen kan u adviseren over de verschillende soorten en kleuren van behangpapier en behangwerken. Het behangpapier koopt u ofwel zelf aan bij een winkel naar keuze of we gaan bij onze leverancier Colora het behang uitkiezen. Bij Colora hebben ze meerdere structuren van behangpapier in diverse prijsklassen. Zo bent u zeker van een prima kwaliteit. Toch liever een verfkwast tegen de muur? Wij doen ook alle schilderwerken zowel binnen als buiten.

Wil u graag meer info over of gericht advies over luchtgommen, airbrush of het leggen van vloerbekleding? Neem dan meteen contact op. Wij zijn in staat om echt vakmanschap af te leveren.