Wenst u meer informatie?

Contacteer ons of bel 0494 64 67 70

Mooie kunstwerken met airbrush

Het Kleurenparadijs - Airbrush

Wil u een specialist vinden in airbrush in Menen? Neem dan zeker eens contact op met Het Kleurenparadijs. Bernardine ontwerpt eigen kunstwerken en projecten op maat van de klant.

Wat is airbrush

Een airbrush is een kleine verfspuit (pistooltje) die werkt op basis van lucht en die diverse inkt- en verfsoorten kan verwerken. De verftechniek varieert maar u kan airbrush eigenlijk zien als een verlengde van uw hand. Airbrushes zijn erg geschikt voor muurtekeningen, zeker als het om meer gedetailleerde schilderingen gaat.

Verschillende ondergronden

Bernardine kan airbrush toepassen op allerlei muren en op verschillende ondergronden zoals stof, metaal, hout, ijzer enz. Kortom, ze kan elk materiaal omtoveren tot een prachtig interieurstuk. Klanten zijn blij verrast bij het zien van de mooie resultaten. Bekijk zeker onze pagina met realisaties. Daar laten we u proeven van enkele zelfgemaakte stukken doormiddel van airbrush. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw interieur? Contacteer ons gerust!

Wist u dat Het Kleurenparadijs uit Menen ook al uw schilderwerken, behangwerken en plamuurwerken kan uitvoeren? Daarnaast kan u ons ook inschakelen voor luchtgommen en het plaatsen van vloerbekleding.